Morgensex samsø

Ekstrem sugende..

Mette cornelius nøgen fedt damer

mette cornelius nøgen fedt damer

Hvis jeg skal sige én ting, som jeg er særligt glad for ved mig selv, så er det mine store balloner. Kroppen bliver ældre, og det er dejligt at have et billede af sig selv at se tilbage. Det har været frisættende for mig selv at se det billede den krop er god nok.«Fotograf Søren Rønholt om disse billeder Da jeg så billedet, tænkte jeg gud jeg er sgu egentlig meget flot. Jeg har taget billeder af helt gængse kvinder, der ikke er castet, stylet eller sminket af makeupartister. Så fra at have arbejdet med kvinder, der var sminket og stylet i flere timer, og som derefter var blevet gjort endnu smukkere i photoshop, begyndte jeg at arbejde med almindelige kvinder. Da jeg blev spurgt, om jeg ville være med i projektet, var det første gang, jeg sagde ja til noget uden at overveje de negative konsekvenser. Men efter mere end 10 år blev det lidt kedeligt. Jeg har født to børn, og jeg er vældig imponeret over, at min krop har kunnet klare så meget. Det er et syret billede, hvor man bliver forvirret over baggrunden, radiatoren bag mine ben og det rumlige. Mennesker er jo bare en klump kød, nogle muskler, en hjerne, et hjerte og et pumpesystem.

Mette cornelius nøgen fedt damer - Mette

Eller jo, det er jeg måske. Jeg tænker ikke så meget over, at jeg ikke har tøj på, men mere på, hvordan relationen mellem min hund Artun og mig virker. Men den fik en anden form på billedet den blev en pude. Jeg har været med på nudiststrand fra jeg var lille, så nøgenhed er naturligt for mig. Jeg ser godt. På en eller anden måde ser jeg lidt stram ud, det er jeg jo egentlig ikke. Men det er et stærkt udtryk. Det betyder meget for mig, at jeg er glad for min krop i dens helhed. Men nu er jeg jo glad for min krop. Man ser ofte modeller, der har smalle hofter og store bryster men jeg mener, det er godt, at der også findes billeder af naturlige kvinder.«Sandra, 31 år, Sverige»Da jeg så det første gang, tænkte jeg, at jeg ser lidt vred. mette cornelius nøgen fedt damer

Videos

Stranger makes my gf pregnant!

Mette cornelius nøgen fedt damer - Massage

Jeg troede, det ville være ubekvemt at blive fotograferet nøgen, men det var det ikke. Jeg tænker, at min krop er harmonisk, og jeg er glad for, at jeg har en bomstærk fysik. Men det er et meget fint billede. Og da jeg så billedet, tænkte jeg, hvor ser det flot.«Jeg er særlig glad for, at jeg har lange ben og god røv og lange tynde arme. Jeg har altid været hæmmet af min mave. Billederne her er hans bud på, hvordan kvinder egentlig ser ud her i Norden. Gry, 38 år, Danmark »Jeg fik lyst til at gøre noget andet. Jeg vil godt være med til at udfordre opfattelsen af den perfekte krop og på en respektfuld måde vise, at andre mennesker også kan være smukke. Af Liv Mygind Foto: Søren Rønholt. Jeg tænkte først, at det så mærkeligt ud, og jeg kunne ikke helt forstå, hvorfor han havde valgt netop det billede. Den er til hverdag bare deller. Det har været frisættende for mig selv at se det billede den krop er god nok.«.

0 svar på “Mette cornelius nøgen fedt damer”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *